Diensten voor Werkgevers door Hotello JOBS. U bent een van de werkgevers die op zoek is naar een hotello? Hotello JOBS assisteert u bij uw zoektocht.

Werkgevers zoeken hotello’s

Ruim 75% van de hotello´s is binnen 3 jaar na afronding van de studie werkzaam buiten de hospitality branche, buiten de hotellerie.

De Hoge Hotelschool is de enige opleiding waarbij studenten leren wat een klant is, een gast! Hotello´s zijn zeer gewild, zowel binnen als buiten de hotellerie.

Vacatures publiceren voor Werkgevers

Uniek aan onze portals is dat u ook kunt bloggen en nieuws kunt posten op een van onze netwerk websites. Een geweldige manier om uw employer branding te ondersteunen. Uiteraard verzorgen wij de publicatie van de blogs. De blogpost kan van een directielid, een manager of een andere enthousiaste medewerker zijn.

De investering per vacature bedraagt slechts € 50 exclusief BTW per vacature. Wilt u doorlopend en onbeperkt adverteren en hotello’s bereiken? Dan betaalt u slechts € 75 exclusief BTW per maand (gedurende tenminste een jaar) en krijgt u gratis extra opties:

  • onbeperkt vacatures publiceren
  • gratis en onbeperkt stage plaatsen publiceren
  • gratis nieuws en tips publiceren (employer branding)
  • gratis een werkgever pagina (werken-bij-…) publiceren (employer branding)

Ter indicatie, andere job boards rekenen tussen de circa € 75 en € 500 per vacature voor maximaal 1 a 2 maanden. U heeft via niet gespecialiseerde portals echter geen garantie dat degene die reageert daadwerkelijk een hotello is. Bij ons is die kans natuurlijk veel groter. Bovenal kunt u elders geen blogs posten en actief werken aan uw employer branding.

Formulier Vacature Publiceren

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Functietitel (verplicht)

Werkgever (verplicht)

Locatie (verplicht)

Functieprofiel (of gebruik de upload mogelijkheid hierna)

Upload Functieprofiel

Abonnement of eenmalig? (verplicht)
Check de details voor werkgevers
 Eenmalig (€ 50) Nieuw Abonnement (€ 75 per maand) Bestaand Abonnement

Voer alstublieft deze beveiligingscode in (verplicht) captcha